Loading...

Lyd, kraft og kærlighed

Kom med på en helende, frigørende og transformerende workshop - hvor du genskaber kontakten til dit inderste væsen ved at bruge din stemme.

Din stemmes LYD er direkte forbundet med din livsKRAFT! Når du er forbundet med din livskraft er du forbundet med den universelle KÆRLIGHED!

Derfor skal du med på workshoppen LYD, KRAFT OG KÆRLIGHED lørdag den 11. januar kl 10-16 i Hillerød.

I hvert fald hvis du gerne:

  • vil åbne op for at mærke din livskraft og lade den guide dig i 2020.
  • vil finde ud af hvad der dræner dig/ hvordan du holder dig selv tilbage
  • vil elske at få et legende og ufordømmende forhold til din egen stemme
  • vil lære hvordan du med simple teknikker kan lære at berolige dit nervesystem og grounde dig selv og heale spændinger og ubehag i krop og sind.

 Babyer kan skrige i timevis uden at blive hæse. De er fuldt forbundet med deres livskraft og bruger stemmen til at udtrykke sig (og heale sig selv) ene og alene med lyd. De ER kærlighed. Det glemmer vi bare efterhånden, som vi vokser op. Vi bliver hæmmede, føler os afskåret fra den kærlighed, vi kom fra, og mister noget af vores kraft. Og mister – delvist – evnen til at bruge vores stemmer til at regulere vores nervesystem/heale os selv.

Jo flere traumer af forskellig art, vi bærer rundt på, jo mere bundet/stagneret er vores livsenergi. Vi lever i overlevelsesmode. Og har en tendens til at tiltrække livsomstændigheder, der føles som en gentagelse af traumerne.

Ved at arbejde med stemmen, ikke som instrument, men som intuitiv udtrykskraft, kan du fjerne blokeringer og forbinde dig med din egen livskraft og livsglæde igen.

Det hjælper jeg dig med på workshoppen at lære hvordan du gør.

Vi lægger blidt ud med simple øvelser, der balancerer dit nervesystem og grounder og centrerer dig selv. Din stemme skal lige så langsomt åbnes op og det samme skal dit sind.
I et legende rum bliver du fortrolig med at bruge din stemme på en fri og intuitiv måde.
Du vil lære enkel selvhealing til mindre ubalancer rundt omkring i kroppen.
Du vil også lære hvordan du kan heale din egen indre, mentale uro, så du lettere kan falde i søvn.

Efter frokost vil vi arbejde lidt dybere med at finde ind til de sider af dig, der ikke får lov at komme til udtryk så tit. Den lille pige/dreng; den nysgerrige undersøgende, åbne og tillidsfulde dig; den selvsikre, modige, fandenivoldske dig. Du rummer det hele – men der er blevet lagt låg på noget mere end andet. Vi undersøger hvem du er – også under overfladen. Jo mere HEL og ucensureret du er som menneske, jo stærkere og mere autentisk fremstår du. Og jo lettere vil du være en magnet for det, du ønsker at tiltrække: Livspartner, venner, job, omstændigheder... Vi skal arbejde med din inderste længsel, og det der holder dig tilbage.
Sammen finder vi frem til hvad der skal transformeres for at du kan opnå det, du virkelig ønsker dig i 2020.

Efter workshoppen vil du:

  • Mærke livsenergien pulsere rundt i din krop
  • Føle dig motiveret og vide hvad der er vigtigt for dig at fokusere på i 2020
  • Have haft en herlig dag og moret dig over at bruge din stemme på frisættende og nye måder.
  • Lært simple teknikker til selvhealing


Lad din stemme være din guide...

 

 



Læs mere om Elvirah Svane og hendes arbejde med lyd på: www.elvirahsvane.dk